Your Happy Family

April 2017

V kombinaciji z različnimi terapijami do vaše OPTIMALNE postave!


Da bi dosegli kar se da najboljše rezultate in le-te obdržali še dolgo po poletju,
bomo za vas izbrali kombinacijo pravih in učinkovitih metod, ki vam bodo pomagale
pri oblikovanju telesa in zmanjševanju celulita in maščobnih oblog.ENDOS – KOMPRESIVNA MIKROVIBRACIJA


Endospheres terapija je inovativna terapija v boju proti celulitu vseh stopenj. Deluje na venski in limfni obtok, predvsem pa na mišice-tonus mišic.

KAVITACIJA – vakumska kavitacija


Pri postopkih izbiramo med klasično in vakumsko kavitacijo. Omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike celulita in maščobnih oblog Na trebuhu, zadnjici, stegnih, rokah…..

RADIOFREKVENCA


Z Radiofrekvenčno metodo uspešno odpravljamo povešeno in ohlapno kožo ( notranji del stegen, kolena, roke, trebuh….) S segrevanjem tkiva dosežemo aktivacijo fibroblastov in posledično tvorbo novega kolagena.

ENDODERMNA TERAPIJA – terapija s podtlakom


Edinstvena kombinacija pulzirajočega vakuma in posebej oblikovanih aplikatorjev omogoča Masažo in hkratno raztezanje vezivnega tkiva. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta Se izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene Odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, koža pa gladka, čvrsta in napeta.

PRESSO TERAPIJA – limfna drenaža


S pressoterapijo pospešimo krvni obtok, stimuliramo venozni, predvsem pa limfni pretok. Pospešuje izločanje odpadnih tekočin iz telesa in blagodejno vpliva na utrujene in otečene noge. Predvsem po izvajanju Kavitacije in Radiofrekvence, daje odlične rezultate.


Vse naštete terapije izvajamo z najsodobnejšimi aparati, ki so pod stalnim nadzorom In testiranji proizvajalca in imajo pridobljene vse evropske certifikate o varnosti in kvaliteti.


TEL. 040 505 911