Your Happy Family

Kavitacija - klasična ali vakumska
aparat kavitacija kavitacija

Po enem posegu na desni nogi

Kavitacija - liposukcija brez kirurgije

Brez pretiravanja jo lahko imenujemo prelomnico v reševanju problematike prekomernih oblog maščobnega tkiva na posameznih predelih telesa in pri odpravljanju celulita.

Postopek kavitacije je neinvaziven, brez bolečin, brez stranskih učinkov, saj ne prizadene okoliških tkiv, kot so žile, živci in vezivno tkivo.

Kavitacija omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike celulita ali maščobnih oblog na TREBUHU, ZADNJICI, STEGNIH, BOKIH, KOLENIH IN ZGORNJIH DELIH ROK.

VIDNI REZULTATI so že po eni sami terapiji, saj zmanjšamo obseg za približno 2cm (in več) na tretiranem področju. Nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg, učinki pa so dolgotrajni.

Po terapiji z kavitacijo je priporočljivo istočasno opraviti tudi limfno drenažo, s katero pospešimo izločanje odvečnih tekočin iz telesa.

Odvisno od posameznika se postopek kavitacije izvaja običajno 2 do 4 krat v razmaku 10 dni med dvema terapijama.

V času med dvema terapijama izvajamo limfno drenažo in po potrebi (pri ohlapni koži) tudi kompresivno mikrovibracijo.

Pri celulitu vključujemo v postopek izmenično še druge terapije.Tehnologija - Kako deluje


Nizko frekvenčni ultrazvočni valovi usmerjeni na točno določeno globino v tkivu selektivno razbijejo maščobne celice v podkožju (razpad maščobnih celic). Okoliško tkivo ostane nedotaknjeno in nepoškodovano.

MAŠČOBA IZ RAZBITIH CELIC SE V OBLIKI TRIGLICERIDOV IZLIJE V MEDCELIČNO TEKOČINO.

PRESNOVA SPROŠČENIH MAŠČOB - trigliceridi se pod vplivom encimov razgradijo v GLICEROL in PROSTE MAŠČOBNE KISLINE.

Vodotopni GLICEROL prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, PROSTE MAŠČOBNE KISLINE pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Ostanki maščobnih celic se izloči skozi limfni sistem.