Your Happy Family

Kompresivna Mikrovibracija Obraza - Endospheres Face Therapy
Kompresivna Mikrovibracija Obraza

Prva terapija proti gubam, ki:

popravi, mehča, oblikuje, redefinira,

izboljšuje cirkulacijo in preoblikuje:

ustince, oči, lica, vrat in dekolte.

POSTOPEK SI LAHKO OGLEDATE V SPODNJEM VIDEU:


Okrogla lička in polne ustnice

Z uporabo AkFace® kompresivne mikrovibracijske® tehnologije proti gubam dosežemo mladosten videz brez operacij in kemičnih substanc. Tretma traja eno uro. Neinvazivna terapija pa vključuje najučinkovitejšo metodo oblikovanja mišic in krepitve vezivnega tkiva

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® terapija stimulira kožo in mišice obraza, vratu in dekolteja s pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic. Na ta način spodbudi delovanje fibroblastov v koži, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in ga ponovno enakomerno razporedi na vse dele obraza. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev, s tem pa tudi nivo kisika in hranilnih snovi. Mišice pa postanejo napete, močnejše in posledično privzdignejo obraz.(Gostota kolagenskih vlaken, od katerih je odvisna elastičnost kože, se z leti manjša. Od 19. do 40. leta pade z 225 mg. na 95 mg).

Kompresivna Mikrovibracija Obraza

UČINKI TERAPIJE – So vidni takoj - polna lička, napete ustnice, dvignjene veke, zmanjšan podbradek… - in dajejo dolgotrajne rezultate.

Po posegu je koža rahlo pordela. Drugih stranskih učinkov običajno ni. Takoj lahko nadaljujete z vsakdanjimi aktivnostmi ter po želji nanesete ličila.

POSTOPEK, ki se izvaja z AkFace® kompresivno mikrovibracijsko® Endosphères® terapijo traja od 6 do 10 tednov, odvisno od starosti in stanja kože.

TRETMA TRAJA približno eno uro in se ponavlja 1 x tedensko. Število ponovitev je odvisno od stanja kože.

REZULTAT, ponovno oblikovane obrazne poteze ter mladosten in svež videz obraza, vratu in dekolteja. Doseženo stanje pa se vzdržuje z 1 ali 2 obiskoma na mesec.AkFace® kompresivna mikrovibracijska® tehnologija proti gubam

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® Endosphères® terapija na novo opredeljuje medicinski in estetski pristop k oblikovanju in pomlajevanju obraza. Rezultat je podoben botox-u in polnilom, le da ga dosežemo na 100 % neinvaziven način in brez vnašanja kemičnih substanc v globino kože.

mikrovibracija obraza mikrovibracija obraza

Pred tratmajem

Po dveh tratmajih

mikrovibracija obraza mikrovibracija obraza

Pred tratmajem

Po osmih tratmajih

mikrovibracija obraza mikrovibracija obraza

Pred tratmajem

Po treh tratmajih