Your Happy Family

Nega ObrazaZa doseganje kar najboljših rezultatov ves čas izboljšujemo ponudbo naših storitev. Tako vam lahko ponudimo mnogo učinkovitih, dopolnjujočih se terapij za učinkovito nego obraza vseh tipov kože.

 1. - RAZLIČNE LEPOTNE NEGE OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA, s katerimi uspešno blažimo in odpravljamo različne kožne pomanjkljivosti; vlaženje, hranjenje, revitalizacijo, odpravljanje pigmentnih madežev in manjših brazgotin, in odpravljanje znakov staranja.

 2. - NEINVAZIVNE LIFTING in ANTI –AGE NEGE z najnaprednejšimi aparaturnimi tehnikami: Endospheres, Radiofrekvenca, Mikrodermoabrazija, Vakumska terapija, Laserski tretmaji, Ultrazvočni postopki, Ionizacija…

 3. ANTI – AGING NOVE DOBE

   ENDOS GOLD LIFT – Tretma s takojšnjim Lifting učinkom
  Koža brez tonusa? Upadli čeljustni lok, ohlapna koža na licih, neestetski podbradek?

  GOLD Lift je ekskluzivna nega našega salona in predstavlja pravo revolucijo na področju pomlajevanja. Prestižna in najbolj intenzivna nega obraza deluje v globino na mišice in sočasno na površini kože gladi gubice.

  Nega, pri kateri kombiniramo dve različni metodi, da je učinek čim večji in že po 1 tretmaju zelo opazen. Z Endospheres Face terapijo krepimo in oblikujemo mišice v globini, z Radiofrekvenco pa gladimo gubice na površini kože in stimuliramo rast kolagenih vlaken. Endos napne mišice, le-te posledično »dvignejo« upadlo kožo, medtem, ko jo Radiofrekvenca napne in zgladi. Nego zaključimo z japonsko masažo obraza, vratu in dekolteja.

  Rezultati so izjemni. Že po nekaj Endos tretmajih je obraz vidno pomlajen, saj se mišice obraza učvrstijo in dvignejo, Radiofrekvenca pa doda gladko in čvrsto kožo. Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo tri do šest zaporednih terapij (odvisno od stanja in starosti kože).

  Cena: 95 eur

  Ob nakupu petih tretmajev vam enega podarimo (5+1)  SILVER HYALURON – Vlažilna Anti-Age nega

   Kombinacija dveh različnih metod, Mikrodermoabrazije in Radiofrekvence z Hyaluronom

  Mikrodermoabrazija - postopek se izvaja s finim kristalnim peskom ter diamantno glavo in je dopolnjen z vakumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, pigmentne madeže, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. Učinkovit postopek, ki nam omogoča posegati natančno na posamezen pigmentni madež ali na gubice. Z Radiofrekvenco pa gladimo gubice na površini kože in stimuliramo rast kolagenih vlaken.

  Rezultat - vidno napeta, gladka in sijoča koža. Izjemna vlažilna nega, nadgrajena z Hyaluronom in Radiofrekvenčno terapijo, saj je prav vlaženje tisto, ki je pomembno v boju proti staranju kože.

  Cena: 77 eur

  Ob nakupu petih tretmajev vam enega podarimo (5+1)  QUICK SILVER – Nega za celično regeneracijo

   Nega je namenjena koži, ki izgublja na elastičnosti, sijaju in ima solarne pigmentacije. Ker je povrhnjica kože obložena z odmrlimi celicami, postane taka koža dehidrirana, suha in pusta. Z Mikrodermoabrazijo odluščimo vrhnji sloj teh celic , istočasno pa delujemo tudi na pigmentne madeže in manjše gubice ali manjše brazgotine, ki ostanejo po aknah.

  Za popolno oskrbo kože z vlago- hidracijo kože, pa z Ionizacijo vnašamo v nižje plasti kože serume rastlinskega izvora.

  Pri QUICK SILVER negi kombiniramo dve različni metodi; Mikrodermoabrazijo in ionizacijo, ki povrneta vaši koži svež videz obraza


  Cena: 59 eur  Guinot – HYDRADERMIE DELUX

   Razkošna nega obraza, vratu in dekolteja za mišično stimulacijo in limfno drenažo, s katero odplavimo toksine, delujemo proti utrujeni koži, podočnjakom in zabuhlosti. Z dovajanjem kisika koži pa dosežemo celično obnavljanje. Nego zaključimo s posebno masažno tehniko in nanosom ustreznih Guinot negovalnih izdelkov.


  Cena: 65 eur

  Ob nakupu petih tretmajev vam enega podarimo (5+1)  Guinot- AGE SUMMUM Nega

   Razkošna ročna nega z Pro-Collagenom-proti povešeni koži in gubam; Hialuronsko kislino-za intenzivno vlaženje; čistim C-Vitaminom, ki koži podari izjemen sijaj in spodbuja sintezo kolagena; in posebno tehniko ročne masaže, bo vaša koža kot prerojena.


  Cena: 53 eur

  Ob nakupu petih tretmajev vam enega podarimo (5+1)  Guinot HYDRADERMIE Lift Yeux - Nega okoli OČI

   Intenzivna in učinkovita anti-age nega, ki deluje specifično na predele okoli oči. Deluje na mišično stimulacijo, daje tonus in napetost krhki koži okoli oči in limfna drenaža celega obraza.


  Cena: 48 eur  Guinot – HYDRADERMIE Vlažilna nega

  Globinska nega obraza z aparaturno tehniko Hydradermie, je na voljo v petih različicah. Glede na tip kože izberemo ustrezne serume ali gele, ki jih s pomočjo dvojne ionizacije vnašamo v nižje plasti kože. S pomočjo dvojne ionizacije je omogočeno aktivnim rastlinskim izvlečkom, da prodrejo v globlje plasti kože, hkrati pa visoka frekvenca oskrbi celice s kisikom in energijo. Nego zaključimo z ročno masažo in ustrezno masko.

  Rezultat, koža na obrazu postane bolj čvrsta in sijoča.


  Cena: 50 eur  IRF-RADIOFREKVENCA – nega obraza z Radiofrekvenco

  Radiofrekvenčno valovanje, ki prehaja preko sonde na kožo-usnjico in podkožno tkivo, omogoča enakomerno in nadzorovano segrevanje tkiva. Segrevanje pa pospeši kožni metabolizem in posledično stimulacijo fibroblastov, da intenzivneje proizvajajo kolagen. Postopek, s katerim učvrstimo in zgladimo tudi najbolj občutljive predele kože okoli oči, brez strahu, da bi jo poškodovali.


  Cena: 59 eur  ENDOSPHERES – Nega obraza z Endospheres postopkom

  Deluje v globino, na mišice.

  Kožo stimulirajo silikonske mikro kroglice, ki ustvarjajo pritisk, dvig mišic pri različnih frekvencah , odvisno od tega, kaj želimo doseči: OBLIKOVANJE, MEHČANJE, PREOBLIKOVANJE IN REDEFINIRANJE MIŠIC.

  • - Preoblikuje obrazno konturo,
  • - Dvigne ličnice,,
  • - Zgladi gube okoli oči,
  • - Zgladi gube na vratu in dekolteju
  • - Odstranjuje podbradek
  • - Redefinira ustnice…


  Cena: 60 eur

  Pri nakupu šestih terapij 10 % popusta ….. cena na tretma 54 Eur  MIKRODERMOABRAZIJA - Nega obraza z Mikrodermoabrazijo

  Proti gubicam, pigmentnim madežem, razširjenim poram in manjšim brazgotinam po aknah. Mikrodermoabrazija obraza in ročna masaža obraza, vratu in dekolteja.


  Cena: 47 eur  OSNOVNA NEGA OBRAZA

  Za vse tipe kože. Vključuje površinsko čiščenje kože, ustrezen peeling ali Mikrodermoabrazijo, globinsko čiščenje kože, ročno masažo in ustrezno masko. Ko vi počivate med masko, vam zmasiramo roke in tudi na roke nanesemo hranilno masko. Nego zaključimo z nanosom kreme.


  Cena: 47 eur

  Cena: z mikrodermoabrazijo + 19 eur  NEGA AKNASTE KOŽE

  Nega za mladostnike, dijake in študente, ki imajo probleme z mastno in aknasto kožo.

  Vključuje površinsko in globinsko čiščenje kože in masko. Nego zaključimo z nanosom ustrezne kreme in ionoforezo. Po negi se lahko odločite še za IPL anti-akne postopek.


  Cena: 39 eur

  Cena: z IPL 48 eur