Your Happy Family

IRF - Radiofrekvenca
green irf zdravljenje z radiofrekvencoPrvi pokazatelj hitro bežečih let je staranje tkiva. Koža postaja mlahava, tkivo mehko z nakopičeno maščobo.

Koža na obrazu je vse bolj bleda, tanjša, nagubana, neelastična, suha in dehidrirana.

Manj kolagena in elastina, slabšanje dermalno-epiduralnih vezi, leni krvni obtok, upočasnjena izmenjava snovi povzročajo, da tkivo postaja vse bolj leno, negibljivo z vse več nakopičene maščobe.

Fibroplasti v vezivnem tkivu izločajo kolagen in elastin samo takrat, ko se jih spodbudi.

Z radiofrekvenco segrevamo tkivo s pomočjo električnega polja, ki nastaja med dvema elektrodama. Naboj med elektrodama prehaja od pozitivnega do negativnega in izmenično privlači in odbija elektrone in nabite ione. Naravna upornost tkiva na to gibanje sproži nastajanje toplote, ki posledično povzroča vazodiletacijo, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in posledično tvorbo novega kolagena. Rezultat sta vidno izboljšana tekstura in tonus kože.

Z radiofrekvenčno terapevtsko metodo tako uspešno odpravljamo povešeno kožo, gube, celulit, lokalne maščobne obloge kot tudi različne patologije lokomotornega aparata.